Трагічні вихідні на Вінниччині: в автопригодах загинуло двоє людей

Новини Вінниці / Трагічні вихідні на Вінниччині: в автопригодах загинуло двоє людей

Водій та пішохід загинули внаслідок двох аварій

Перша автопригода сталася 8 червня близько 13:00 на автодорозі сполученням «Вінниця-Гайсин» в районі села Кузьминці. За попередньою інформацією слідства, 44-річний водій автомобіля ВАЗ 2104, житель Гайсинського району, допустив наїзд на 82-річну жінку-пішохода. Жінка, яка проживала у цьому районі, переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. На жаль, від отриманих травм вона загинула на місці події. За даними поліції, водій був тверезим.

Того ж дня сталася ще одна ДТП. Близько 16:50 керманич автомобіля ВАЗ 2109, 65-річний житель Тульчинського району, рухаючись у селі Дмитрашківка, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок аварії водій загинув, а пасажир отримав незначні травми.

За цими фактами слідчі Вінницької поліції розпочали розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Водієві автомобіля ВАЗ 2104 загрожує до восьми років позбавлення волі за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.