Трагедія на Вінниччині: в аварії загинула трирічна дівчинка

Новини Вінниці / Трагедія на Вінниччині: в аварії загинула трирічна дівчинка

15 вересня на Вінниччині сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинула трирічна дівчинка, а її п'ятирічну сестричку госпіталізували із серйозними травмами.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 вересня о 17:10 у Вінницькій області. За попередньою інформацією, 27-річна жінка, жителька Вінницького району, не впоралася з керуванням автомобілем Opel Zafira та врізалася в електроопору. В результаті удару трирічна дівчинка, яка перебувала на передньому сидінні без спеціального дитячого крісла, загинула на місці події. Її п'ятирічна сестра отримала травми й була терміново доставлена до лікарні.

Поліцейські проводять експертизи, щоб встановити точні причини аварії. За словами слідчих, водійка була тверезою. Автомобіль було вилучено й поміщено на арештмайданчик.

Ця трагедія стала другим випадком за два дні, коли в ДТП на Вінниччині загинули діти. 14 вересня в Гайсинському районі в аварії загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець. За цими фактами ведеться розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті.