ТОП-моделей золотих сережок на літо 2021

Новини Вінниці / ТОП-моделей золотих сережок на літо 2021

Золоті сережки - універсальна прикраса. Розповімо, як зробити правильний вибір, що за моделі існують, та чому в інтернеті купляти вигідно.

Золоті сережки – завжди актуальна прикраса. Вони можуть мати різні дизайни, розміри, форми. Якщо хотіли купити собі щось новеньке, але не знаєте, які моменти потрібно враховувати, запрошуємо до нашого огляду. Нагадуємо, що безліч стильних та сучасних варіантів ви можете знайти на сайті ювелірного інтернет-магазину Gold.ua. Детальніше з асортиментом ви можете ознайомитись за посиланням https://gold.ua/ua/products/zolotye-sergi. Ціна сережок із золота дуже різна, вона залежить від складності моделі, проби металу, інших параметрів.

Як обрати красиві та зручні сережки

Зазвичай ми обираємо ювелірні прикраси на кожен день. Вам сподобаються такі золоті сережки:

  • пусети з камінцями, перлинами чи без вставок;
  • сережки-кільця малого чи середнього діаметру;
  • класичні моделі з англійським замочком;
  • витончені довгі смужки;
  • каплевидні сережки з підвісками.

Такі моделі ефектно виглядають, витончені, сучасні, підходять до будь-якої зачіски, образу. Для урочистих виходів їх також надягають, але за власним бажанням ви можете обрати більш яскраву модель.

ТОП-моделей на літо 2021

Сережки із золота – універсальна, завжди актуальна прикраса. Вона буде підкреслювати лінію шиї та плечей. Метал 585 проби має гіпоалергенні властивості. Вироби підходять для чутливої шкіри, схильної до подразнень. Сам метал стійкий до стирання, подряпин.

Не потрібно купляти масивні золоті сережки, якщо ви не любите такі прикраси чи шукаєте щось цікаве для середнього бюджету. Малі гвоздики виглядають гарно, витончено, привносять шик в повсякденний образ. Модницям сподобаються масивні моделі з золота у формі метеликів, квітів, інших фігурок.

Зараз у тренді такі моделі:

  • Конго чи кільця. Великі, з інкрустаціями підійдуть до свят, конго середніх розмірів можна брати для офісу.
  • З омега замком (чи англійським). Кріплення типу відкидних лапок надійно фіксують сережку у вусі, не дають їй губитися.
  • Пусети чи гвоздики. Витончені делікатні моделі, що прикрасять повсякденний, офісний образ. Кріплення-штифт дуже зручне, дозволяє регулювати притиск до вуха.
  • Серденька. Такі прикраси підкреслюють мрійливий характер ті ніжну жіночу натуру.
  • Підвіски. Ідеальні до вечірнього наряду.

У наявності вироби з жовтого, білого, червоного чи комбінованого золота. Обирайте той варіант, що підкреслить зовнішність, колір очей та шкіри. Золото йде усім, незалежно від віку. Головне знайти "свою" модель.

Що ще треба враховувати

Золоті сережки не завжди зручні у носінні. На фото вони виглядають привабливо, а у реальному житті деякі моделі підійдуть хіба що для свят. Перевіряйте застібки – вони мають бути надійними, інакше ви ризикуєте втратити улюблену прикрасу.

Масивні сережки відтягують мочку вуха. Їх можна надягати на свято, але на кожен день це зовсім не зручний варіант. Великі кільця привертають увагу, виглядають ефектно, проте у повсякденному житті просто заважають. Моделі з підвісками дуже ефектні, але можуть плутатися у волоссі, відтягувати мочку вуха, чіплятись за комірець.

Примірка у салоні – це ще не 100% успіху. Ви бачите не образ цілком, а тільки частину. Також в ювелірному магазині спеціальне світло, яке відрізняється від денного. Цей момент треба враховувати при купівлі сережек з камінцями.

Робити замовлення в інтернеті зручно та вигідно. Ви економите гроші, отримуєте знижки, приймаєте участь в акціях. Ціни в онлайн-магазинах зазвичай нижчі, ніж в офлайн ювелірних салонах. Дивіться каталог прямо зараз та робіть замовлення!

admin

16 травня, 2021