Стрілянина у Вінниці: одну людину поранено

Новини Вінниці / Стрілянина у Вінниці: одну людину поранено

По вулиці Василя Порика, сталася стрілянина, в результаті якої один з працівників приватної охоронної фірми отримав вогнепальне поранення.

За інформацією, що надійшла до поліції у ніч з 3 на 4 червня, конфлікт виник після натискання продавчинею тривожної кнопки в місцевому магазині. На місце події прибули працівники приватної охоронної фірми, що спричинило додаткові напруги між учасниками інциденту.

Один з чоловіків, за словами поліції, вирішив вирішити конфлікт за допомогою вогнепальної зброї, внаслідок чого 58-річний охоронець отримав поранення ноги. Постраждалий був доставлений до лікарні, його стан стабільний, загрози життю немає.

Підозрюваний, 26-річний житель Одещини, який намагався позбутися пістолета після події, був затриманий поліцією. Йому пред'явлено підозру за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї), що може призвести до семи років ув'язнення.

Наразі триває досудове розслідування, під час якого поліція збирає докази та встановлює всі обставини інциденту. Поліцейські також вилучили з місця злочину гільзи та знаряддя злочину — пістолет, які будуть важливими елементами у подальшому слідстві.

 

Новини Вінниці / Стрілянина у Вінниці: одну людину пораненоНовини Вінниці / Стрілянина у Вінниці: одну людину пораненоНовини Вінниці / Стрілянина у Вінниці: одну людину пораненоНовини Вінниці / Стрілянина у Вінниці: одну людину поранено