Стійкість інфраструктури: у Вінниці завершили капремонт системи електропостачання

Новини Вінниці / Стійкість інфраструктури: у Вінниці завершили капремонт системи електропостачання

У Вінниці завершено капітальний ремонт системи електропостачання житлового будинку на вулиці Георгія Нарбута( колишня Грибоєдова) , 3.

У рамках капітального ремонту було проведено комплексне оновлення системи електропостачання по всьому будинку. Це допоможе уникнути аварійних ситуацій, пов’язаних з частими включеннями/виключеннями електроенергії, що особливо актуально в умовах застосування графіків аварійних вимкнень та підготовки до опалювального сезону. Крім того, модернізована система електропостачання зможе витримувати більше навантаження через зростання кількості електричних побутових приладів у домівках вінничан.

За словами директора департаменту житлового господарства міської ради Віталія Місецького, роботи виконано повністю коштом міського бюджету в межах першого безкоштовного ремонту для будинків з ОСББ. 

Підрядник встановив на сходових клітинах світлодіодні світильники з датчиками руху, модернізував ввідно-розподільні щити зі встановленням автоматичних вимикачів та оновив лінії освітлення місць загального користування. У багатоповерхівці замінили всі контактні з'єднання наконечників, що мали сліди температурної деформації або оплавлення, а також провели капітальний ремонт поверхових електрощитів.

Будинок на вулиці Георгія Нарбута, 3 став третім об’єктом, де цього року виконали відповідні роботи. Раніше капітальний ремонт системи електропостачання було проведено в житлових будинках на вулиці Келецькій, 130 та проспекті Юності, 20. У межах поточних ремонтів оновили систему електропостачання в будинках на вулиці Чайковського, 21 (1 та 2 під'їзди) та на Келецькій, 162 (1, 2 та 3 під'їзди).