Санаторій «Поділля» – один з найкращих курортів для лікування та реабілітації

Новини Вінниці / Санаторій «Поділля» – один з найкращих курортів для лікування та реабілітації

Санаторій "Поділля" - це справжня перлина курортного Хмільника. Про цілющі властивості санаторію та професійну майстерність лікарів знають не лише в Україні, але й далеко за її межами, адже тисячі людей з усього світу покращили тут своє здоров'я. Для багатьох з них, оздоровлення та відпочинок в санаторії уже давно стали традиційними і приїздять вони в "Поділля" з року в рік.

Комфортабельний санаторій розташований в масиві цілющого хвойного лісу площею 10 га, з потужною лікувальною базою та унікальною радонотерапією. Десятиліттями він ставить на ноги людей із захворюваннями, що не піддаються лікарняному лікуванню.

Досвідчені лікарі оздоровниці лікують відпочиваючих з різних куточків України та світу такі захворювання, як опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи та наслідки після перенесеного захворювання на коронавірус. Лікують рідкісні захворювання шкіри, хвороби щитовидної залози, лор-органів, хвороби чоловічої та жіночої статевої сфери, цукровий діабет.

Виліковують людей, які через захворювання хребта пересувались на інвалідних візочках.

Після курсу лікування вони можуть ходити, вільно рухатись та відчувати радість повноцінного життя.

Бальнеологічні процедури із радоновою водою, різні види ванн, підводний душ-масаж, душ Шарко, грязелікування, лікування за допомогою лазерних апаратів та фізіотерапії, роблять дива вже після перших тижнів лікування. Ефект відчувається з перших днів, адже цілющий радон чинить антисептичну, знеболюючу та протизапальну дію, підсилюючи ефективність інших процедур. Завдяки цьому зникають больові відчуття у шиї, грудному відділі хребта, попереку, загоюються шрами, рубці та висипи на шкірі, зникає подразнення…  

Санаторій «Поділля» – єдиний курорт в Україні, де функціонує радоновий еманаторій, який дає можливість отримувати сухий радон, людям, котрі не можуть приймати бальнеологічні процедури.  

Лікування захворювань хребта проводять безопераційно, безпечно та безболісно.

Найкращі методики лікування гриж, протрузій, зміщення хребців це – підводне витягування хребта у радоновій воді і суха тракція хребта на спеціальному сучасному обладнанні, а також комплекс фізіотерапевтичних процедур та вправ, призначених досвідченими лікарями.

Хвойні породи дерев у лісопарковій зоні санаторію «Поділля», ялинки та сосни мають свою силу в оздоровленні людей. Очищають повітря та наповнюють його натуральними аромаоліями, багатими на фітонциди. Тож після кожної прогулянки організм наповнюється енергією, а імунітет щоразу зміцнюється. Саме тому для відпочиваючих проводиться ранкова зарядка та вправи скандинавської ходьби з інструктором на свіжому повітрі.

Персонал оздоровниці турбується про здоров’я кожного гостя тому постійно вдосконалює систему харчування, застосовуючи лише екологічні продукти. Поліпшує комфорт у номерах, здійснюючи дезінфекцію та ретельне прибирання кімнат і приміщень, а також проводить оновлення інтер’єрів та модернізацію у корпусах.

admin

10 листопада, 2021