Сайт Вінницької ОВА в лідерах країни з вебдоступності

Новини Вінниці / Сайт Вінницької ОВА в лідерах країни з вебдоступності

За результатами останнього аналізу за 2023 рік, сайт Вінницької обласної військової адміністрації визнаний одним з лідерів країни в цій сфері з рейтингом 10/10, повідомляє Мінцифра.

Важливим кроком до досягнення такого високого статусу стала повна модернізація вебплатформа, яка була проведена у 2023 році за сприянням Управління цифрової трансформації ОВА та у партнерстві з ТОВ "EPAM Digital". Заступник начальника Вінницької ОВА, Андрій Кавунець, підкреслив, що після модернізації рівень вебдоступності сайту зросла на 6 балів, досягнувши максимальної оцінки 10 балів.

Крім того, прогрес у покращенні доступності сайтів також продемонстрували Полтавська обласна державна адміністрація та Волинська обласна державна адміністрація. По обох регіонах сайти отримали додаткові 3 бали з вебдоступності, досягнувши оцінок 8/10 і 7/10 відповідно.

Дослідження проведено в рамках «Проєкту підтримки Дія», що реалізовано за підтримки Уряду Японії та у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та UNDP в Україні. Цей проєкт також отримав підтримку Уряду Швеції.