Росіяни вимушені визнавати втрати під Бахмутом, але намагаються перетворити зеків на вигаданих героїв Другої світової

Новини Вінниці / Росіяни вимушені визнавати втрати під Бахмутом, але намагаються перетворити зеків на вигаданих героїв Другої світової

Російська загарбницька політика та варварське ставлення до інших базується на вигаданих сталінською пропагандою «героях» Другої світової. У РФ доводиться визнавати загибель окупантів, військової техніки, але навіть такі випадки вони подають як вигадані історії.

У Красноярському краї РФ змушені були визнати загибель пілотів Су-24М, але місцеве ЗМІ у цікавий спосіб «обійшов» кримінальну заборону на публікацію фактів смерті російських окупантів.

На початку грудня цього року під Бахмутом українські прикордонники влучним пострілом з ПЗРК успішно «приземлили» черговий бойовий літак ворога.  

І ось цей випадок вже дотично підтвердили кремлівські пропагандони... Хоча й у свому репертуарі! Бо путінські «борзопісци» відкрито визнали, що знищений літак належав ПВК «Вагнер» та назвали на загал імена й прізвища своїх повітряних піратів. Але приписали своїм «орлам» вигаданий подвиг радянського льотчика Гастелло, палаючий літак із екіпажем якого влітку 1941 року, буцімто, протаранив колону німецької військової техніки.

Те, що цей «подвиг» був неодноразово спростований навіть за радянських часів, кремлівських письменників не зупинило... А плебс схаває будь-яке інформаційне «лайно»... Як схавали «28 панфиловцев» та інші... Ба більше, серед «вагнерівців» - більшість нині це зекі з в’язниць. Це не зупиняє. Міфи створюють з приватної армії, основу якої складають засуджені.

Бо яка країна - такі й герої...

Матеріалів про так званий «подвиг» льотчика Гастелло та його документальне спростування достатньо у відкритому доступі.

Підготував Анатолій Мельник

Новини Вінниці / Росіяни вимушені визнавати втрати під Бахмутом, але намагаються перетворити зеків на вигаданих героїв Другої світовоїНовини Вінниці / Росіяни вимушені визнавати втрати під Бахмутом, але намагаються перетворити зеків на вигаданих героїв Другої світової
admin

29 грудня, 2022