Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)

Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)

Рідні строковика з Вінниччини, загибель якого вважать нещасним випадком, вимагають повторної судово-медичної експертизи. Обличчя хлопця усе вкрито гематомами, тож близькі відкидають версію ненасильницької смерті.

Рідні строковика Артура Тронца з Вінниччини, загибель якого офіційно вважать нещасним випадком, вимагають повторної судово-медичної експертизи. Обличчя хлопця усе вкрито гематомами, тож близькі відкидають версію ненасильницької смерті.

Нагадаємо, 13 квітня, близько 17 години, у Козятині виявили тіло зниклого військовослужбовця Артура Тронца. Завжди у таких випадках тіло направляють на судово-медичну-експертизу. Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (з приміткою «нещасний випадок»).За інформацією правоохоронців, на тілі хлопця не було ознак насильницької смерті.

Та коли тіло віддали для поховання, рідні побачили чисельні гематоми на обличчі юнака.

Брат Артура Тронца Юрій Шамрай на своїй сторінці в соціальній мережі FB нагадує обставини зникнення хлопця, сподіваючись на допомогу свідків.

 «Можливо, ви чули про юнака строковика Тронца Артура Олександровича Калинівської військової частини 1119, який зник 07 квітня 2020 року, звільнившись в запас. Але додому він так і не потрапив. Його оголосили в розшук. І 13 квітня його дістали із водойми Водокачка м. Козятин потопельником. Забравши до Козятинського моргу, зробивши розтин, віддали на поховання батькам».

Далі Юрій зазначає, що в медичному висновку написано, що ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

«Коли Артура привезли додому, то ми, його родина, виявили синці, рани, гематоми в області голови і обличчя. Зробили фото і звернулися до слідчого у справі та у військову прокуратуру. Ми хочемо зробити повторну судово-медичну експертизу, але не можуть знайти незалежного експерта. Допоможіть зробити розголос, щоб справу не пустили на «тормозах» - йдеться в дописі брата.

Головне фото зі сторінки Юрія Шамрая у FB.

Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)Новини Вінниці / Рідні строковика з Вінниччини не вірять в «нещасний» випадок – обличчя хлопця вкрито гематомами (ФОТО)
admin

15 квітня, 2020