Рятувальники знайшли тіло підлітка без ознак життя

Новини Вінниці / Рятувальники знайшли тіло підлітка без ознак життя

У Могилів-Подільському районі потонув 15-річний хлопець.

В неділю, 28 липня, у Могилів-Подільському районі під час купання в затопленому кар'єрі села Скалопіль Чернівецької громади зник 15-річний хлопець. Повідомлення про зникнення надійшло до рятувальників ввечері того ж дня.

Бійці ДСНС негайно розпочали пошукові роботи, які тривали до пізньої години. На жаль, темрява змусила їх тимчасово припинити пошуки, які відновилися вже зранку понеділка, 29 липня. Тіло хлопця без ознак життя було виявлено водолазами комунальної служби міста Могилів-Подільський о 10-й ранку.

Правоохоронці наразі встановлюють усі обставини та причини загибелі підлітка. Що саме стало причиною трагедії, поки не відомо.

Паралельно з цими подіями, група водолазних робіт ДСНС області проводить пошукові роботи в селі Заозерне Ладижинської громади, де напередодні під час купання в річці Південний Буг зник чоловік.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил безпеки під час відпочинку на воді. Особливу увагу вони закликають звернути на безпеку дітей. Батькам нагадують про необхідність постійного нагляду за неповнолітніми та суворе дотримання правил, що забороняють відвідування водойм без супроводу дорослих.

Михайло Білик

30 липня, 2024