Привілеї Mastercard: тест на антигени COVID-19

Новини Вінниці / Привілеї Mastercard: тест на антигени COVID-19

Клієнтам компанії Мастеркард доступний широкий перелік послуг та сервісів, одним із яких є безкоштовне тестування на виявлення антигену Ковід-19. Воно відрізняється від ПЛР-тесту, але при цьому дозволяє любителям подорожей легко потрапити до певних країн, наприклад, до Греції, Хорватії, Болгарії, Туреччини тощо.

Чим тест на антигени відрізняється від ПЛР-тестування

Єдиний аеропорт, де можна безкоштовно пройти тест на антиген — “Бориспіль”. Якщо у вас є преміальна картка Mastercard, ви матимете можливість пройти тестування на антигени. Суть цієї процедури полягає в тому, що спочатку береться мазок з носоглотки, після чого біоматеріал перевіряють на антигени. Це частки безпосередньо самого коронавірусу. Тестування на антигени дозволяє одержати результат за 15-20 хвилин.

Відмінність цього тесту від ПЛР-тестування в тому, що останній спрямований на виявлення антитіл. Так називають клітини, які виробляє організм у відповідь на інфекцію COVID-19. Результат ПЛР-тесту, як правило, слід чекати протягом 4-6 годин.

Що потрібно враховувати перед тестом на антигени

Експрес-тестування вважається зручним, тому що за його допомогою можна дуже швидко дізнатися про наявність коронавірусу в організмі. Нюанс у тому, що такі результати не приймають у всіх країнах. У цьому випадку вам потрібно надати результати саме ПЛР-тестування, оскільки тесту на антигени буде недостатньо.

Безкоштовний тест на антигени від Mastercard: головні умови

Плануючи виліт за кордон, пам'ятайте, що перед рейсом можна зробити лише один тест — на антигени чи ПЛР. Якщо вам потрібно зробити обидва, вартість другого потрібно буде платити окремо.

Щоб пройти безкоштовне тестування на антигени та отримати швидкий результат:

  • Оформіть запит на третьому поверсі терміналу D.
  • Надайте співробітнику аеропорту "Бориспіль" свою карту Мастеркард та посадковий талон.
  • Здайте тест, який триває трохи більше ніж 15 хвилин.

Врахуйте, що за останні 30+5 днів включно з вихідними, потрібно провести будь-яку кількість платежів, загальна сума яких становить щонайменше 10000 гривень.

Зверніть увагу: щоб пройти безкоштовний тест на антигени, відповідну послугу Mastercard має під'єднати банк, який випустив вашу картку. В іншому випадку ви не зможете пройти тестування, навіть відповідно до всіх інших умов.

Якщо у вас залишилися додаткові запитання або потрібна індивідуальна консультація, звертайтеся для цього до співробітників компанії Mastercard.

admin

13 грудня, 2021