Пожежа у Стрижавській громаді: постраждав 41-річний чоловік

Новини Вінниці / Пожежа у Стрижавській громаді: постраждав 41-річний чоловік

В ніч на 15 серпня попри спроби самостійно приборкати полум'я до прибуття рятувальників, чоловік отримав травми й був госпіталізований до лікарні.

Як повідомляє пресслужба ДСНС Вінниччини, пожежа сталася в одному з дачних масивів села Сосонка Стрижавської громади. Причиною займання стало коротке замикання електромережі, що спричинило загоряння веранди житлового будинку. Полум'я охопило площу в 10 квадратних метрів.

Прибувши на місце події, рятувальники оперативно взялися за гасіння пожежі, не допустивши її поширення на більшу площу. Проте до їхнього прибуття власник будинку, 41-річний чоловік, намагався самостійно зупинити вогонь. Це призвело до того, що він отримав травми й був змушений звернутися за допомогою до медиків. Бригада швидкої допомоги, яка прибула на місце події, госпіталізувала постраждалого до лікарні.

Рятувальники вкотре нагадують про важливість дотримання правил пожежної безпеки. Не намагайтеся самотужки приборкати полум'я, оскільки це може призвести до травм або навіть втрати життя. Важливо своєчасно викликати спеціалістів і залишатися в безпеці, аби уникнути трагічних наслідків.