Посадовець з Вінниччині запропонував незвичний челендж та призи

Новини Вінниці / Посадовець з Вінниччині запропонував незвичний челендж та призи

Секретар міської ради Жмеринки Юрій Світлак запустив незвичайний челендж. Посадовець з Віниччинт запропонував «розшукати» його на дитячій фотографії та пообіцяв, сюрприз переможцям конкурсу.

Секретар міської ради Жмеринки Юрій Світлак запустив незвичний челендж. Посадовець з Віниччини запропонував «розшукати» його на дитячій фотографії та пообіцяв сюрприз переможцям конкурсу.

Про це Юрій Світлак написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні друзі надіслати ось таке фото з мого дитинства. Спробуйте пізнати, хто на ньому зображений (пан Юрій натякав на публічних осіб на світлинах). Для перши семи вгадавших, я приготував цікавий сюрприз»,  - написав секретар міської ради.

За кілька годин фото зібрало більше сотні вподобань, і три сотні коментарів. Більшість із дописувачів зразу упізнали фактичного очільника міста.

Серед тих, хто впізнав Світлака і публічні особи. Зокрема, колишня очільниця «Батьківщини» з Вінниччині, колишня жмеринчанка Людмила Щербаківська.

Будемо чекати на сюрпризи, сподіваємося ті, хто їх отримають, повідомлять, що саме пан Юрій приготував для своїх фанів. З певною вірогідністю можна припустити, що незабаром колективні дитячі світлини почнуть виставляти з подібними запитаннями й інші публічні особи.

 

 

 

admin

11 травня, 2020