Поліціянти затримали хмельничанина, який робив «закладки» у Вінниці

Новини Вінниці / Поліціянти затримали хмельничанина, який робив «закладки» у Вінниці

42-річного жителя Хмельницької області затримали у Вінниці за розповсюдження наркотичних речовин.

20 липня працівники сектору кримінальної поліції Вінниччини затримали 42-річного жителя Хмельницької області за підозрою в незаконному зберіганні та розповсюдженні заборонених речовин. За повідомленням відділу комунікації поліції Вінниччини, підозрюваного затримали на одній з вулиць обласного центру з 12 zip-пакетиками, що містили психотропну речовину PVP, яку він планував розмістити у місцях закладок.

Під час слідчих дій зловмисник показав ще 19 місць, де він вже залишив наркотики. Відомо, що затриманий раніше був судимий за аналогічний злочин. Вилучені речовини направлені на експертизу.

На цей час правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру, і вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Слідство ведеться за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура.