Поліціянт Вінниччини врятував двох дітей

Новини Вінниці /  Поліціянт Вінниччини врятував двох дітей

Героїчні вчинки нерідко трапляються в найнесподіваніших обставинах, і саме такий випадок стався 8 серпня на річці Дністер.

Під час свого чергового патрулювання по території громади, капітан поліції Анатолій Паламарчук помітив двох 10-річних хлопчиків, які безтурботно йшли по косі на річці Дністер. Неочікувано для дітей, течія стала занадто сильною, і вони почали тонути. Капітан поліції разом із двома працівниками комунального підприємства, які знаходилися неподалік, миттєво зреагували на ситуацію. Вони кинулися у воду та врятували хлопців.

«Завдяки чітким та професійним діям чоловіків, за лічені хвилини вдалося дістати дітей з води та доставити їх до лікарні», — розповіли у відділі комунікації поліції Вінниччини. Медичний огляд, проведений одразу після інциденту, підтвердив, що хлопці не отримали серйозних ушкоджень і загрози для їхнього життя немає.

Ця ситуація вкотре довела, що швидка реакція та професійні навички можуть врятувати життя навіть у найбільш критичних умовах. Капітан поліції Анатолій Паламарчук і його помічники показали приклад справжньої мужності та самовідданості.