Поліція затримала львів'янку та вінничанина за продаж наркотиків

Новини Вінниці / Поліція затримала львів'янку та вінничанина за продаж наркотиків

9 серпня поліція затримала двох осіб, які займалися розповсюдженням заборонених речовин у різних районах міста.

Згідно з повідомленням відділу комунікації поліції Вінниччини, 9 серпня правоохоронці затримали двох осіб, які займалися збутом наркотичних речовин у Вінниці. Спочатку затримали 35-річного вінничанина, у якого при собі виявили 22 закладки з наркотичною сіллю, які він мав намір розкласти по місту. У ході слідчих дій зловмисник показав поліції ще 28 місць, де вже залишив наркотики. Під час обшуку його помешкання було вилучено 203 дози з PVP, електронні ваги, клейку стрічку та 500 зіп-пакетів.

Того ж дня поліція затримала 19-річну львів'янку, яка привезла до Вінниці близько 200 закладок з марихуаною, амфетаміном та екстазі. Дівчина також показала правоохоронцям 10 місць, де вона вже встигла залишити наркотики.

Всі вилучені речовини направлені на експертизу.

Підозрюваним пред'явлено обвинувачення у скоєнні злочинів за ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За ці злочини 19-річній дівчині загрожує до 8 років ув’язнення, а 35-річному чоловіку – до 10 років із конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, що підтверджує серйозність їхніх злочинних дій і необхідність подальшого розслідування.