Поліцейському Вінниччини за 2 роки вдалось розшукати 36 зниклих дітей

Новини Вінниці / Поліцейському Вінниччини за 2 роки вдалось розшукати 36 зниклих дітей

На сторінці поліції Вінницької області розповіли про ювенального поліцейського Вадима Загребельного, який з особливою увагою і турботою ставиться до своєї роботи, розшукуючи та повертаючи дітей у безпеку.

Старший лейтенант поліції Вадим Загребельний служить у лавах Національної поліції три роки, два з яких він працює у ювенальній превенції. Протягом цього періоду Вадиму вдалося розшукати та повернути додому майже 40 дітей. Йому доводилося стикатися з важкими випадками, де діти страждали у власних родинах.

Один з найрезонансніших випадків, з якими працював Вадим, був пов'язаний із катуванням дитини матір'ю.

"Я працюю ювенальним поліцейським не так довго, але знаю і відчуваю, що мені довіряють. Одного разу мені зателефонувала працівниця державної служби і повідомила про підозри щодо катування дитини в одному із сіл. Я одразу виїхав на місце події. На жаль, інформація підтвердилася. Зараз дитина в безпеці, а справа щодо матері слухається у суді", - згадує правоохоронець.

У поліції Вінниччини підкреслюють, що Вадим Загребельний ставиться до своєї роботи з особливою увагою та турботою. Його головна мета – забезпечити безпеку дітей, які загубилися або пішли з дому, та переконатися, що їм нічого не загрожує.

"Його готовність негайно реагувати на виклики та забезпечувати безпеку дітей викликає повагу та довіру", - зазначають у поліції Вінниччини.