Поліцейські Вінниччини продемонстрували уламки ворожого дрона

Новини Вінниці / Поліцейські Вінниччини продемонстрували уламки ворожого дрона

У ніч на 13 серпня сили ППО успішно збили всі шість безпілотних літальних апаратів (БпЛА), які вторглися в повітряний простір Вінницької області.

У відділі комунікації поліції Вінниччини повідомили, що в ніч з 12 на 13 серпня завдяки ефективній роботі сил протиповітряної оборони (ППО) усі шість ворожих БпЛА, що проникли на територію області, були успішно знищені. Це стало ще одним підтвердженням високої професійності та готовності наших сил безпеки захищати небо України від загроз з боку російських агресорів.

На щастя, серед мирного населення постраждалих немає, однак фрагменти збитих дронів спричинили пошкодження вікон одного з житлових будинків. Щоб гарантувати безпеку місцевих жителів, на місці подій невідкладно розпочали роботу спеціалісти вибухотехнічної служби поліції та ДСНС.

«Наші фахівці на місцях подій не лише забезпечують безпеку населення, але й здійснюють документування воєнних злочинів, скоєних армією рф. Кожен уламок, кожен доказ ретельно збирається і зберігається для подальшого розслідування», — повідомили в поліції Вінниччини.