Подолав Дністер заради кохання

Новини Вінниці / Подолав Дністер заради кохання

Іноземець вплав подолав Дністер, щоб побачити наречену.

Прикордонники Могилів-Подільського прикордонного загону повідомили про затримання 26-річного громадянина Молдови, який намагався нелегально перетнути державний кордон України. Раніше цей іноземець порушив правила перебування в Україні, за що його притягнули до адміністративної відповідальності та заборонили в'їзд в країну на п'ять років.

Попри заборону, молодий чоловік не став чекати п'ять років, оскільки в Україні на нього чекала наречена. Вирішивши обійти заборону, він вплав перетнув річку Дністер з Молдови до України. Однак на українському березі річки його зустріла не кохана, а прикордонний наряд.

«26-річний іноземець вплав перетнув річку Дністер з Молдови в Україну, аби побачитися з коханою. Однак на українському березі річки чоловіка чекала не його наречена, а прикордонний наряд», - зазначено в повідомленні пресслужби Могилів-Подільського прикордонного загону.

Чоловік порушив статтю 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та статтю 203-1 КУпАП «Невиконання рішення про заборону в'їзду в Україну». У результаті йому продовжили термін заборони в'їзду в Україну ще на десять років.