Подарунки фанатам Гаррі Поттера

Новини Вінниці / Подарунки фанатам Гаррі Поттера

Найкращі подарунки з атрибутами чарівного світу Гаррі Поттера

Ви читали книги і дивилися всі фільми, з великою часткою ймовірності вас можна назвати шанувальником світу Гаррі Поттера. За винятком Того-Кого-Не-Можна-Називати, ми не можемо згадати нікого, хто не був би затятим фанатом Гаррі! Хоча ми можемо і не отримати цього листа про зарахування в школу Хогвартс найближчим часом, проте ми можемо порадити найкращі подарунки з атрибутами чарівного світу більшість з яких є на fragstore.com.ua.

Ми зупинилися у Косому провулку і обшукали Олівандера, Ханідукс і навіть звернулися за допомогою до онлайн магазинів у пошуках цих видатних знахідок!

Чашка 3D Harry Potter Diagon Alley

Ця чашка здатна миттєво перенести людини з хорошою уявою прямо на Косий провулок де гуляють справжні чарівники.Тут продаються незвичайні предмети і тварини, а біля вітрин магазинів крутяться майбутні учні школи та видивляються собі хто паличку, а хто набір для приготування зілля.

Репліка дзеркала Erised Wall Decor

Вам сподобаються деталі цієї репліки Хогвартса Mirror of Erised! З справжньої написом: «erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi», це безперечно те, чого хотів би будь-який шанувальник Гаррі Поттера. Це настінне дзеркало висотою 60 см також забезпечує відображення без спотворень.

Термокружка Harry Potter Slytherin 355 мл

Прийшов час створювати свої власні зілля в цій термокружці в стилі Гаррі Поттера! Це прекрасний подарунок для активних людей, в якому можна заварити чай або навіть запарити локшину. Вам напевно сподобається логотип факультетів Хогвартса.

Халат з капюшоном Harry Potter Gryffindor для дорослих

Цей плюшевий халат для дорослих, зроблений з 100% поліестеру, забезпечує комфорт і повітропроникність. Це ідеальна альтернатива вашої мантії чарівника! Використовуйте його під час тематичних вечірок або при приготуванні чарів на уроці зілля.

Світлодіодний світильник для настрою «Гаррі Поттер»

Цей химерний декор додасть світла в будь-яку кімнату. Якщо ви хочете створити настрій для марафону фільмів про Гаррі Поттера або знову заблукати, читаючи «Дари смерті» або завершуючи розмальовку по мотивам чарівного світу, ми впевнені, що вам сподобається ця лампа для створення настрою.

Брелок 3D Harry Potter Lumos Wand Torch

Маючи такий брелок ви легко можете створювати звичайне диво, як мінімум піднімати настрій собі і оточуючим. Довжина брелка 7 см, прикріпивши його до своїх ключів ви навряд чи їх втратите. У брелоку є LED лампочка, отже в темний час доби його можна використовувати для освітлення шляху.

Чашка 3D Harry Potter Sorting Hat

У цей фантастичний кухоль об'ємом 300 мл поміститься не тільки кава, вода або сік - ви можете використовувати її як цукерницю! Використовуйте цей кухоль Sorting Hat, щоб зберігати боби зі усіма смаками від Берті Ботта та багато іншого.

Керамічне кашпо з зображенням мандрагори з Гаррі Поттера з штучною рослиною

Незалежно від того, розміщено воно на центральному або боковому столику, ця штучна рослина 3D-мандрагора заявить про себе. Можливо, хтось теж почує кричущі коріння!

Фігурка золотого снітча

Ви фанат квідичу? Рекомендуємо ознайомитись та переглянути коллекционные фигурки Golden Snitch. Час летить так само швидко, як і цей невловимий золотий сніч, тому обов'язково стежте за ним, поставте його на робочий стіл або на полицю, його варто тримати на видноті.

admin

28 квітня, 2021