"Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних ліг

Новини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних ліг

27 лютого у Вінниці відбулося відкриття змагань у рамках проєкту "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч". Участь у цьому заході взяли поліціянти Вінницького районного управління, представники міської ради, а також відомі спортсмени та тренери області.

Мета проєкту полягає у збільшенні кількості школярів, які ведуть здоровий спосіб життя. Змагання проходять у п'яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, чирлідинг та спортивне орієнтування.

Поліціянти активно підтримували учасників змагань гучними аплодисментами, виявляючи свою підтримку дітям, які взяли участь у змаганнях. Учасники показали високий рівень підготовки, майстерність та непохитну волю до перемоги.

Змагання пройдуть у кілька етапів: шкільний, міський, районний та обласний. Ця система дозволить кращим спортсменам з усіх регіонів України зійтися у вирішальному етапі за всеукраїнське лідерство.

За словами начальниці сектору ювенальної превенції Вінницького районного управління поліції, Марини Чехівської, проєкт дозволяє школярам проявити свої спортивні навички та розвиває командний дух серед учасників. Вона також підкреслила, що спорт є активним способом життя, який допомагає молоді подолати стрес та виховує цінності здорового способу життя та взаємоповаги.

Спорт завжди приносить щирі емоції, потужну енергію та надзвичайну підтримку один одному, тому так важливо долучати молодь до активного способу життя та спортивних заходів.

Новини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних лігНовини Вінниці / "Пліч-о-пліч. Разом переможемо": Поліціянти Вінниччини долучилися до Всеукраїнських шкільних ліг