Підвищена готовність до гасіння пожеж: Семінар з особливостей рятувальних дій на об'єктах із сонячними панелями

Новини Вінниці / Підвищена готовність до гасіння пожеж: Семінар з особливостей рятувальних дій на об'єктах із сонячними панелями

Управлінням реагування на надзвичайні ситуації, спільно з провідною компанією з виробництва, монтажу та обслуговування сонячних панелей в Україні, 29 лютого організовано семінар-нараду з керівним складом рятувальників області.

Тема семінару «Особливості гасіння пожеж на об'єктах з наявністю сонячних панелей» стала актуальною, оскільки сонячні панелі стають все більш поширеним джерелом енергії, а відповідно, зростає й ризик пожеж на об'єктах, де вони встановлені.

Під час семінару генеральний директор та фахівці компанії детально розповіли про принцип роботи сонячних панелей, їх технічні характеристики та основні ризики виникнення пожеж на таких об'єктах. Зокрема, обговорювалися методи ліквідації загорянь, заходи з безпеки праці особового складу, а також дії під час гасіння пожеж на об'єктах з розміщенням сонячних панелей.

Такі заходи спрямовані на підвищення ефективності та безпеки рятувальних операцій у випадках пожеж на об'єктах, обладнаних сонячними панелями, та свідчать про постійне покращення підготовки працівників ДСНС до реагування на надзвичайні ситуації у сучасних умовах.

Новини Вінниці / Підвищена готовність до гасіння пожеж: Семінар з особливостей рятувальних дій на об'єктах із сонячними панелямиНовини Вінниці / Підвищена готовність до гасіння пожеж: Семінар з особливостей рятувальних дій на об'єктах із сонячними панелямиНовини Вінниці / Підвищена готовність до гасіння пожеж: Семінар з особливостей рятувальних дій на об'єктах із сонячними панелямиНовини Вінниці / Підвищена готовність до гасіння пожеж: Семінар з особливостей рятувальних дій на об'єктах із сонячними панелями