Оперативна інформація: 794-та доба широкомасштабної збройної агресії рф проти України

Новини Вінниці / Оперативна інформація: 794-та доба широкомасштабної збройної агресії рф проти України

Протягом минулої доби, російські війська здійснили 94 бойових зіткнення, внаслідок чого було завдано значних пошкоджень та втрат.

Загалом, противник провів 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, а також 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Особливо жорстоким був нічний масований удар російських окупантів, під час якого були застосовані крилаті ракети різних типів. Інформація про цю атаку ще уточнюється.

Населені пункти на Сході України, такі як Суми, Харків, Луганськ та Донецьк, зазнали авіаційних ударів. Артилерійський обстріл також став загрозою для понад 110 населених пунктів у різних областях України.

Хоча деякі напрямки залишаються без суттєвих змін, на інших відбулися активні зіткнення. Наші війська відбили 10 атак на Куп'янському напрямку, 14 на Лиманському, 10 на Бахмутському, 29 на Авдіївському, та 17 на Новопавлівському напрямку.

Сили оборони продовжують активні дії з метою стримування агресора та захисту територіальної цілісності України. Авіація та ракетні війська завдали ударів по зосередженнях ворожих сил, зазначеним у різних районах.

Наразі, ситуація на передовій залишається напруженою, але наші військові продовжують стійко захищати нашу країну від російської агресії.