Огляд бойових дій за 812-ту добу збройної агресії рф проти України

Новини Вінниці / Огляд бойових дій за 812-ту добу збройної агресії рф проти України

З початку доби відбулося 145 бойових зіткнень.

Противник завдав 3 ракетних удари, понад 320 ударів дронами-камікадзе та здійснив понад 2400 обстрілів позицій наших військ. Терористи росії скинули на територію України майже 70 керованих авіабомб.

У Харківській області та на Краматорському та Покровському напрямках зафіксовано значну активність російських військ. Противник вчинив 145 бойових зіткнень, використовуючи ракетні удари, дрони-камікадзе та авіацію, зокрема, було скинуто майже 70 керованих авіабомб.

У боях на Харківському напрямку українські війська відбили 11 атак противника, а на Куп’янському – 16. У деяких районах було зафіксовано переміщення підрозділів для збереження життя та покращення тактичного положення.

На інших напрямках ситуація залишається напружена, з численними атаками та контратаками з обох боків. Усупереч спробам ворога зламати лінію фронту, українські війська успішно захищають свої позиції та відбивають атаки.

По усій лінії фронту наші мужні воїни продовжували стримувати натиск ворога, нищити його особовий склад та техніку. Загалом з початку доби російські окупанти втратили 1075 осіб вбитими та пораненими, 251 одиницю озброєння та військової техніки.