Нетверезий чоловік посварився зі знайомим та вдарив його ножем

Новини Вінниці / Нетверезий чоловік посварився зі знайомим та вдарив його ножем

Трагічний інцидент стався в одному з сіл Гайсинського району, що призвів до смерті. 

29 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що на території приватного будинку лежить невідомий чоловік без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівники територіального підрозділу. Після прибуття поліцейські встановили, що загиблим виявився 37-річний місцевий житель.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники поліції зібрали докази причетності до скоєного злочину 41-річного мешканця Гайсинського району. Слідчі встановили, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту завдав ножем смертельних поранень своєму односельцю. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Зловмисника затримали за місцем проживання та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Наразі слідчі вирішують питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу. Відповідно до закону, суд визначить міру покарання для затриманого після завершення слідства та судового розгляду.