Наші танкісти рознесли російських спецпризначенців

Новини Вінниці /  Наші танкісти рознесли російських спецпризначенців

Українські танкісти, серед яких є й вінничани, розгромили групу російських спецпризначенців під час запеклого бою.

Про це повідомила 41 окрема механізована бригада на своїй офіційній сторінці.

Під час бою ворожі спецпризначенці захопили будівлю та вели шквальний вогонь по кожній людині, що з'являлася у їхньому полі зору. Піхота не могла вибити ворога власними силами. У такій ситуації на допомогу прийшли українські танкісти. Екіпаж танка виїхав на пряме наведення та декількома влучними пострілами знищив будівлю разом із росіянами, що там перебували. За даними радіоперехоплень, ворог зазнав великих втрат, а українські воїни щасливо повернулися до своїх.

У складі танкового екіпажу є й наші земляки з Вінниччини. Механік-водій Дмитро, навідник Василь та командир Олександр постійно тренуються та детально аналізують минулі бої у перервах між виїздами й чергуваннями.

Українські воїни зберегли життя побратимів, вибивши ворога.

В 41-й окремій механізованій бригаді зазначають: «Якщо ти хочеш стати впевненим господарем наших залізних коней за прикладом Василя, Дмитра та Олександра, не вагайся та якомога швидше приєднуйся до нас! Тебе обов’язково навчать військовій справі. Наш найкращий дружній бойовий колектив чекає на тебе! Захистимо Україну разом».