На Вінниччині за минулу добу сталося п'ять пожеж

Новини Вінниці / На Вінниччині за минулу добу сталося п'ять пожеж

21 серпня у п'яти районах області рятувальники боролися з пожежами, що охопили господарчі споруди та автомобілі.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС у Вінницькій області, за минулу добу на території приватних домоволодінь сталося три пожежі. Горіли господарчі споруди у Вендичанській, Жмеринській та Мурованокуриловецькій громадах. Основними причинами цих загорянь стали коротке замикання електромережі та необережне поводження з вогнем. Внаслідок інцидентів знищено майно, що знаходилося в будівлях, але, на щастя, ніхто не постраждав.

Окрім цього, 21 серпня рятувальникам довелося ліквідовувати загоряння двох автомобілів: один випадок стався в селі Стрільченці Немирівської громади, інший — у селі Сутиски Вінницького району. Обидва випадки викликали значні збитки власникам транспортних засобів.

Рятувальники Вінниччини наголошують на важливості дотримання правил пожежної безпеки в побуті та закликають громадян бути обережними, особливо під час використання електроприладів та відкритого вогню. Запобіжні заходи можуть врятувати життя та зберегти майно, що особливо актуально в літній період, коли ризик виникнення пожеж значно зростає.