На Вінниччині виявили звалище з небезпечними хімічними відходами

Новини Вінниці / На Вінниччині виявили звалище з небезпечними хімічними відходами

Спеціалісти інспекції, проводячи заходи з виявлення порушень природоохоронного законодавства на території Джуринської сільської ради поблизу населеного пункту Джурин, виявили розміщення небезпечних хімічних відходів на відкритій земельній ділянці.

Зокрема, серед виявлених відходів були тари від гербіцидів, фунгіцидів, інсектицидів та інших небезпечних хімічних речовин.

Незважаючи на те, що під час обстеження винних осіб не було виявлено, відповідна заява про цей випадок була направлена до правоохоронних органів для подальшого розслідування.

Нагадаємо, що відповідно до законодавства тара від пестицидів та агрохімікатів відноситься до небезпечних відходів, і її оброблення повинно відбуватися з дотриманням вимог законодавства з управління відходами.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині виявили звалище з небезпечними хімічними відходамиНовини Вінниці / На Вінниччині виявили звалище з небезпечними хімічними відходамиНовини Вінниці / На Вінниччині виявили звалище з небезпечними хімічними відходамиНовини Вінниці / На Вінниччині виявили звалище з небезпечними хімічними відходами