На Вінниччині внаслідок ДТП загинули двоє мотоциклістів

Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП загинули двоє мотоциклістів

13 липня у Вінницькому, Хмільницькому та Жмеринському районах трапились три дорожньо-транспортні пригоди, у яких загинули двоє мотоциклістів, а пішохід отримав важкі травми.

Перша трагедія сталася близько 15:49 на автодорозі М-30 в селі Лукашівка. За попередньою інформацією слідства, автопоїзд КАМАЗ з причепом, керований 59-річним жителем Вінницького району, зіткнувся з мотоциклом Ducati. У результаті аварії 22-річний водій мотоцикла загинув на місці події від отриманих травм.

Ще одна ДТП відбулася близько 16:00 неподалік міста Калинівка. За попередніми даними, 36-річний водій мотоцикла Viper не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем Skoda, що рухався у попутному напрямку. Внаслідок цього зіткнення водій мотоцикла загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Третя ДТП сталося того ж дня близько 23:00 у Жмеринському районі. 22-річний водій автомобіля Skoda, рухаючись по вул. Київській, попередньо не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 45-річного пішохода, який перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Постраждалого пішохода з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Водії автопоїзда та автомобілів Skoda були освідчені та виявилися тверезими. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція цієї статті передбачає покарання від обмеження волі до позбавлення волі на строк до 8 років.

Слідчі продовжують встановлювати всі обставини та причини цих трагічних подій.