На Вінниччині внаслідок ДТП троє мотоциклістів госпіталізовані

Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП троє мотоциклістів госпіталізовані

У Вінницькій області за останній день сталося кілька дорожньо-транспортних пригод, унаслідок яких троє мотоциклістів отримали травми та були госпіталізовані.

Перша аварія сталася у Вінницькому районі. За попередньою інформацією слідства, водійка автомобіля Mercedes, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала перевагу мотоциклісту на Yamaha, яким керував 30-річний житель Хмельницької області. Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав травми та був доставлений до лікарні.

Друга аварія сталася в обласному центрі на вулиці Пирогова. Попередньо встановлено, що 22-річний водій мотоцикла Bajaj Dominar не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Toyota, керованим 26-річним жителем Хмільника. Автомобіль рухався у попутному напрямку та виконував маневр розвороту. Внаслідок цього зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Третя аварія відбулася на вулиці Київській у Вінниці. 67-річний водій автомобіля Volkswagen, виїжджаючи на головну дорогу з прилеглої території будинку, не надав перевагу у русі мотоциклу марки Spark, яким керував 20-річний житель Хмільницького району. У результаті зіткнення мотоцикліст отримав травми та був доставлений до лікарні.

Поліція Вінницької області повідомила, що всі водії, які брали участь у ДТП, були тверезі. Транспортні засоби були поміщені на арештмайданчики. За всіма трьома фактами ДТП правоохоронцями проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Остаточні причини аварій будуть встановлені після проведення слідчих дій.