На Вінниччині попрощалися з двома захисниками-прикордонниками

Новини Вінниці / На Вінниччині попрощалися з двома захисниками-прикордонниками

Віддаючи свої життя за незалежність України, загинули прикордонники Олександр Чернута та Ярослав Колісник.

Олександр Чернута був одним із перших, хто став на захист України ще з початку війни. У боях він виявив неймовірну мужність і відвагу. Навіть після отримання поранення, Олександр відмовився від госпіталізації та повернувся на передову, продовжуючи захищати своїх побратимів і відбивати атаки ворога. Однак, 15 вересня він отримав поранення, яке виявилося несумісним з життям. Олександру було 43 роки, і він залишив дружину, двох синів, матір та брата.

Ярославу Коліснику було лише 25 років, але його військова кар'єра відзначалася рішучістю і незламною силою волі. Він розпочав свою службу після строкової служби в Могилів-Подільському загоні та з початком повномасштабного вторгнення вирушив у бій. Ярослав пройшов через найважчі бої, рятуючи побратимів, але 19 вересня його життя трагічно обірвалося через ворожу кулю. У нього залишились дружина, батьки та брат.

Прикордонники, колеги загиблих, згадують Олександра та Ярослава як відданих, хоробрих бійців, подвиги яких будуть прикладом для наступних поколінь захисників України.

Вічна пам’ять Героям!