На Хмельницькому шосе у Вінниці мотоцикліст зіштовхнувся з авто

Новини Вінниці / На Хмельницькому шосе у Вінниці мотоцикліст зіштовхнувся з авто

Вчора, 11 липня, на Хмельницькому шосе відбулось зіткнення між автомобілем та мотоциклом, внаслідок якого постраждав 27-річний керманич мотоцикла.

За попередньою інформацією слідства, аварія сталася на Хмельницькому шосе, коли 65-річний житель Жмеринського району, керуючи автомобілем марки Nissan, виконував маневр повороту ліворуч. У цей час мотоцикл Geon, яким керував вінничанин, рухався у попутному напрямку позаду автомобіля. Зіткнення виявилося неминучим.

У результаті ДТП 27-річний мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований для надання медичної допомоги. В обох водіїв відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи, аби визначити можливу наявність алкоголю або наркотичних речовин у їхньому організмі на момент аварії.

Транспортні засоби, які брали участь у ДТП, були поміщені на арештмайданчик для проведення подальших слідчих дій та експертиз.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до трьох років обмеження волі за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Слідство триває, і правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини та причини цієї аварії, щоб винні особи понесли відповідальність відповідно до закону.