Муніципальна варта Вінниці подарувала нове авто для військових

Новини Вінниці / Муніципальна варта Вінниці подарувала нове авто для військових

Днями працівники Муніципальної варти міста Вінниці влаштували передачу позашляховика Nissan Navara для бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

 

"Ми знаходимося у дуже складні часи, проте не припиняємо підтримувати наших військових ні на мить. Останнім часом ми передали черговий автомобіль Nissan Navara, який був придбаний за кошти нашого колективу. Цей позашляховик призначений для військових 59-ї окремої мотопіхотної бригади, щоб допомогти їм ще ефективніше виконувати різні бойові завдання", – розповів Віталій Чигур, начальник Муніципальної варти.

Колектив Муніципальної варти має тісний зв’язок з цією військовою бригадою, оскільки чимало працівників саме її рядів зараз перебувають на службі. Під час передачі автомобіля працівники комунального підприємства висловили щиру надію, що цей автомобіль збереже життя українських захисників на фронті. Військові, які були присутні під час передачі, висловили подяку за таку підтримку і зауважили, що будь-яка техніка, яка може рухатися по бездоріжжю, відіграє важливу роль під час бойових дій.

Перед передачею автомобіля військовим, над ним провели роботи автомайстри.

"Ми вдячні нашим друзям зі СТО ФОП "Олександр Кравець" за їх внесок у цей акт доброчинності. Їхні професійні послуги з ремонту автомобіля відіграли вирішальну роль у можливості передачі цього транспортного засобу. Саме такі вчинки стають яскравим прикладом тісної співпраці між цивільною та військовою сферами, спрямованої на загальне благо та убезпечення громадян. Відданість і взаємопідтримка в такі складні часи є важливим фактором для ефективного функціонування військових підрозділів та забезпечення безпеки населення", – додав Віталій Чигур.

Нещодавно із бюджету Вінницької громади на пріоритет "безпека та оборона" було спрямовано близько 1 мільярда гривень. А Вінниця, за дослідженням ГО "Громадський контроль", є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил Оборони України.

Новини Вінниці / Муніципальна варта Вінниці подарувала нове авто для військовихНовини Вінниці / Муніципальна варта Вінниці подарувала нове авто для військовихНовини Вінниці / Муніципальна варта Вінниці подарувала нове авто для військових