Мікрорайони Київська та Замостя залишилися без води

Новини Вінниці / Мікрорайони Київська та Замостя залишилися без води

Через аварійний витік на магістральному водогоні діаметром 500 мм, розташованому на вулиці Київській, мікрорайони Київська та Замостя залишилися без водопостачання.

18 серпня у Вінницяводоканалі повідомили про серйозну аварію на магістральному водогоні на вулиці Київській. Через сильний витік, що виник на трубі діаметром 500 мм, мешканці мікрорайонів Київська та Замостя залишилися без води, а в Центрі міста знизився тиск у водопроводі.

За даними Вінницяводоканалу, витік на вулиці Київській було частково ліквідовано вночі, о 2:00, і водопостачання тимчасово відновили. Однак, вже зранку 19 серпня, на тому ж місці стався новий витік, який знову призвів до відключення води в мікрорайонах Київська та Замостя.

Згідно з офіційним повідомленням, о 10:00 аварійна бригада розпочала повторні роботи з ліквідації проблеми. На жаль, мешканці Київської та Замостя знову залишилися без води, а в Центрі міста зберігається понижений тиск. 

Про орієнтовний час завершення ремонтних робіт та повне відновлення водопостачання Вінницяводоканал обіцяє повідомити додатково. Мешканців просять заздалегідь зробити необхідні запаси води.