KOZAK SIROMAHA вирушає у безкоштовний тур селами Вінниччини

Новини Вінниці / KOZAK SIROMAHA вирушає у безкоштовний тур селами Вінниччини

Відомий український співак KOZAK SIROMAHA анонсував унікальний тур по селах, який розпочнеться 6 липня у Вінницькій області.

KOZAK SIROMAHA, відомий своїми хітами та мільйонами переглядів на YouTube, оголосив про безкоштовний тур по селах Вінницької області. Це перший такий тур в історії української музики, адже артисти зазвичай виступають у великих містах та обласних центрах. 

Як обиратимуть села

В які саме села поїде співак, поки що не відомо. Вибір населених пунктів відбуватиметься шляхом голосування в соцмережах. Як повідомив комунікаційник співака, у дописі в Instagram зазначено, що для участі у голосуванні потрібно залишити коментар під постом з назвою села. Чим більше разів село буде згадане, тим більша ймовірність, що KOZAK SIROMAHA завітає саме туди.

Мета туру, за словами співака, полягає у тому, щоб надихнути людей, розрадити їх та подарувати свято. KOZAK SIROMAHA також планує надихнутися Україною та створити музичний альбом, який буде подарунком українцям від українців, що живуть у селах.

KOZAK SIROMAHA поділився своїми думками щодо туру: «Ми хочемо надихнути людей, розрадити їх та подарувати свято! А також надихнутися Україною та створити музичний альбом, і подарувати його українцям, від українців, які живуть біля джерел нашої держави! Я та моя команда подумали, що до людей у селах ніколи не приїздять артисти, які вже відомі та мають кілька десятків мільйонів переглядів на YouTube, адже там не заробиш, це не вигідно організаторам і це справді так! Уявіть є люди які за все життя ніколи не були і не побувають на концертах артистів, адже артисти їздять по обласних центрах, великих містах, мають тури за кордоном, адже там є багато людей які прийдуть до тебе, це я почув на фронті від одного із командирів, який розповідав, чому важливо артистам там виступати для бійців! Тому ми вирішили зробити безкоштовний, благодійний тур по селах де живе 200,500,1000 людей та у невеликих районних центрах! Я приїду із своєю командою до вас, поспіваємо разом моїх пісень, поспілкуємося та познайомимось із вами та вашим селом або містечком!»

Цей безкоштовний тур стане справжнім подарунком для жителів сіл, які рідко мають можливість відвідати концерти відомих артистів. KOZAK SIROMAHA прагне особисто зустрітися з людьми, поспілкуватися та разом співати його пісні, створюючи незабутні моменти для кожного, хто прийде на концерт.