Кабмін виділив 100 мільйонів гривень на хірургічний центр вінницької «пироговки»

Новини Вінниці / Кабмін  виділив  100 мільйонів  гривень на хірургічний  центр   вінницької «пироговки»

Обіцяні Урядом 100 мільйонів гривень для хірургічного корпусу пироговки «зайдуть» до кінці місяця

Як розповів «NaПарижі» міністр фінансів  України Олександр Данилюк, ще наприкінці  вересня  Уряд прийняв рішення виділити  з державного бюджету  100 мільйонів гривень  на хірургічний центр, який  на  базі Вінницької обласної клінічної лікарні  імені М.І.Пирогова будують не одне десятиліття.    

«Відповідне рішення про виділення 100 мільйоні гривень прийнято. Ще потрібно погодження  бюджетного комітету. Протягом місяця  кошти будуть,   ми оперативно робитимемо все для цього.  Я не можу сказати  вистачить коштів чи ні,  запит був саме таки. Ми його забезпечили», - уточнив  Олександр Данилюк.

Нагадаємо,  раніше в прес-службі Вінницької ОДА заявили, що на повну потужність новий хірургічний центр обласної клінічної лікарні імені М.І.Пирогова запрацює вже в листопаді.

Центр одночасно матиме можливість приймати до 225 хворих.   У ньому працюватимуть 15 операційних залів, відділення реанімації, травматології, ортопедії, урології та серцево-судинної хірургії. Усі палати будуть одно- та двомісними, оснащеними приладами подачі кисню, Wi-Fi, телевізором і телефоном.

 

admin

17 жовтня, 2017