Інформаційна атака росіян про "капітуляцію" вже почалась

Новини Вінниці / Інформаційна атака росіян про "капітуляцію" вже почалась

ПЕРЕСИЛАЙТЕ В ПЕРШУ ЧЕРГУ ДО КИЇВСЬКОЇ, ХАРКІВСЬКОЇ, ХЕРСОНСЬКОЇ, ЧЕРНІГІВСЬКОЇ, ЖИТОМИРСЬКОЇ, ЗАПОРІЗЬКОЇ, ПОЛТАВСЬКОЇ, ЛУГАНСЬКОЇ, ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ та в інші області.

Інформаційна атака,  про яку ми повідомляли раніше, щодо так званої «капітуляції України» почалась сьогодні:
На даний момент надійшла інформація із Херсонщини про те, що вже з’явилось перекручене звернення Зеленського про капітуляцію України. 
По Україні сьогодні не  працюють сервера Державної екологічної інспекції. 
Міноборони РФ закликало жителів Києва, які мешкають поруч із ретрансляційними вузлами, покинути свої будинки. Один снаряд вже влучив в Київську телевежу. Наразі окупант буде намагатися зруйнувати зв'язок хоча б тимчасово. 

Наш сайт «Nа Парижі» два дні тому піддавався хакерським атакам, але вони були слабкими і ми легко з ними впорались. Проте якщо завтра на нашому сайті з’явиться інформація стосовно капітуляції України – не вірте!!!

Ми використовуємо телеграм канал https://t.me/NaParise, на ньому рекомендуємо перевіряти інформацію, яка буде вказана на сайті. 


НАГОЛОШУЄМО: 
ЯКУ Б ІНФОРМАЦІЮ ПРО КАПІТУЛЯЦІЮ УКРАЇНИ ВИ Б НЕ ПОЧУЛИ, НА ЯКОМУ Б ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ ВОНА НЕ БУЛА ОПУБЛІКОВАНА, ЯКИЙ БИ КАНАЛ ЧИ ГАЗЕТА ПРО ЦЕ НЕ НАПИСАЛИ – ВІРИТИ НЕМОЖНА!!! 

УКРАЇНА НІКОЛИ НЕ КАПІТУЮЄ

 

 

Анна Пирогова

admin

1 березня, 2022