Горіло авто у Гайсинському районі

Новини Вінниці / Горіло авто у Гайсинському районі

Минулої доби рятувальники Вінниччини ліквідували 24 пожежі, з яких 20 виникли на відкритих територіях.

16 липня у Тростянці загорілася автівка. Про це повідомили на сторінці ДСНС Вінниччини. Причиною пожежі, за попередніми даними, стала несправність електричної системи транспортного засобу.

Загалом минулої доби в області рятувальники ліквідували 24 пожежі, 20 з яких сталися на відкритих територіях на площі понад 12,5 га. Горіла суха трава, очерети, стерня, чагарники та сміття у всіх районах Вінниччини. Найбільші загоряння в екосистемах надзвичайники гасили за межами сіл Улянівка Тульчинської громади, Чаків Оратівської громади, Нова Ободівка та Панчишне Гайсинського району.

Цього ж дня рятувальники ліквідували пожежу лушпиння від соняшникового насіння на площі понад 150 кв. м в селі Красне Тиврівської громади. На щастя, під час цих загорянь ніхто з людей не постраждав.

ДСНС вкотре нагадує про важливість дотримання правил пожежної безпеки, щоб уникнути подібних ситуацій. Лише обережне поводження з вогнем може вберегти роками нажите майно та життя від руйнівної стихії. У разі небезпеки негайно телефонуйте за номером «101».