ГО «Вінницький Бізнес Клуб» зібрала майже 400 тисяч гривень для закупівлі медобладнання

Новини Вінниці / ГО «Вінницький Бізнес Клуб» зібрала майже 400 тисяч гривень для закупівлі медобладнання

Більш як три роки ГО «Вінницький Бізнес Клуб» об’єднує в єдину дружню родину керівників та засновників понад 30 вінницьких підприємств різних галузей економіки. Одноклубники об’єднали свої зусилля задля економічного зростання Вінниччини та взяли за пріоритет принципи соціальної відповідальності. Багато зроблено для розширення міжнародного торгівельного співробітництва, залучення інвестицій до нашого регіону та створення нових робочих місць.

Більш як три роки ГО «Вінницький Бізнес Клуб» об’єднує в єдину дружню родину керівників та засновників понад 30 вінницьких підприємств різних галузей економіки. Одноклубники об’єднали свої зусилля задля економічного зростання Вінниччини та взяли за пріоритет принципи соціальної відповідальності. Багато зроблено для розширення міжнародного торгівельного співробітництва, залучення інвестицій до нашого регіону та створення нових робочих місць.

Сьогодні члени клубу активно долучилися до боротьби із пандемією спричиненою розповсюдженням вірусу COVID-19. Виклик дуже серйозний та вкрай небезпечний і як із ним правильно і результативно боротися поки що мало відомо. В умовах безпрецедентних але вкрай необхідних карантинних заходів кожний керівник, покладаючись на свій досвід намагається забезпечити безперебійність виробничих процесів, якість та кількість готової продукції, безпеку праці та збереження робочих місць на своїх підприємствах. Разом з цим, одноклубники постійно допомагають один одному із вирішенням вищезгаданих завдань, беруть активну участь у суспільному житті громади Вінниччини та своїми справами демонструють соціальну корпоративну відповідальність у цей важкий час.

Зокрема, ГО «Вінницький Бізнес Клуб» та її члени власним прикладом ініціювали збір грошових коштів та іншої матеріальної допомоги з метою протидії розповсюдженню небезпечного вірусу на Вінниччині. Спільними зусиллями членами бізнес-клубу станом на 28 березня 2020 року зібрано та передано до Благодійного фонду «Подільська Громада» 386 000 грн. для закупівлі необхідного місцевим медичним закладам обладнання та матеріалів.

Кошти були надані наступними підприємствами та їх керівниками:

1. «Аграна-Фрут Україна» (Мисливий П.П.) – 100 000 грн.

2. ТОВ «Базис 2011»/ТОВ «Бастіон 2009» (Калініченко В.О.) - 50 000 грн.

3. ТОВ «Вольтаж Груп» (Ніколаєнко В.В. Нечипоренко Д.) – 50 000 грн.

4. ТОВ ПрАТ «Плазматек» (Слободянбк В.П.) – 50 000 грн.

5. ТОВ «Гайсинський молокозавод» (Осадчий Т.В.) – 30 000 грн.

6. ТОВ «Аншар Груп» (Шаманський А.А.) – 30 000 грн.

7. ТОВ «ВАЛРОМ УКРАЇНА» (Ене А.Е.) - 20 000 грн..

8. ПрАТ «Вінницяпобудхім» (Матковський М.Л.) – 15 000 грн.

9. ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» (Терліковський В.В.) – 11 000 грн.

10. ПрАТ «Калинівський машинобудівний завод» (Остапенко А.В.) – 10 000 грн.

11. ТОВ «Агрокомплекс» (Шафієв Г.Д.) – 10 000 грн.

12. ТОВ «Реквієм» (Паньків М.І.) – 10 000 грн. 00коп.

Окрім зібраних коштів підприємства та їх керівники, що входять до бізнес-клубу, надають допомогу людям безпосередньо у місцях розташування виробництв та виділяють значні суми для протидії пандемії у межах благодійних проєктів.

Слід зазначити, що агроіндустріальний холдинг ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», де на керівній посаді працює Ігор Лещенко, спрямував 15 млн. гривень на придбання 19 комплектів ШВЛ та засобів індивідуального захисту для медичного персоналу інфекційних лікарень Вінниччини.

Промислова група «VIOIL» , (керівники Чаленко Д. А., Власюк А. В.) придбала медичних засобів на суму 1 млн. гривень та надала 5000 пляшок соняшникової олії для одиноких пенсіонерів і малозабезпечених громадян.

ПрАТ «Калинівський машинобудівний завод» (керівник Остапенко А. В.) допомогло місцевій районній лікарні придбати захисні костюми та перерахувало суму 15 000 грн., а ПрАТ «Вінницяпобудхім» (керівник Матковський М. Л.) безкоштовно передало значну кількість готової продукції (засоби гігієни) до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону м. Вінниця.

Деякі члени клубу приєдналися до волонтерського руху та напряму допомагають лікарням.

Члени ГО «Вінницький Бізнес Клуб» переконані, що подолати небезпечну пандемію вірусу COVID19 можливо лише спільними зусиллями. Боротьба за здоров’я та життя людей та збереження економіки Вінниччини лише починається тому ГО «Вінницький Бізнес Клуб» запрошує бізнес- спільноту приєднатися до спільних дій необхідних нашій громаді у цій надзвичайній ситуації.

admin

28 березня, 2020