Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльності

Новини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльності

З березня 2021 року у Вінниці працює гіпермаркет нового формату «ЗаТак», який знаходиться за адресою: вулиця Євгенія Пікуса, 1а.

З березня 2021 року у Вінниці працює гіпермаркет нового формату «ЗаТак», який знаходиться за адресою: вулиця Євгенія Пікуса, 1а.

Тут працює  програма лояльності, яка є унікальною, адже подібних в українських магазинах  немає, запевняють в гіпермаркеті. 

Клубну карту видають всім охочим безкоштовно, для цього потрібно заповнити анкету. Наявність такої карти дозволяє придбати продукти за нижчою ціною.

«У нас на ціннику можна побачити дві ціни. Перша – це ціна звичайна, а друга –  набагато нижча, це ціна для тих, хто використовує клубну картку. З клубною картою можливо заощадити до 40% коштів покупця. У нас найнижчі ціни серед усіх супермаркетів, ціни регулярно моніторяться і на місці регулюються», - зазначає заступник директора гіпермаркету«ЗаТак»у м. Вінниця Світлана Романюк.

В гіпермаркеті за «ЗаТак» пропонують товари на будь-який смак, адже тут представлено понад 15 тисяч найменувань. Також тут є велика парковка. 

«У нас дуже широкий асортимент товарів, завжди можна придбати свіжі, якісні, відбірні фрукти. Також молочку, гастрономію, напої, елітний алкоголь, бакалія, солодощі. У нас є власна пекарня та кулінарія. Також можна купити дуже смачну піцу», - говорить  заступник директора гіпермаркету «ЗаТак» у м. Вінниця Світлана Романюк.

Покупці з радістю діляться думками стосовно гіпермаркету. Кажуть, що в «ЗаТак» вигідно купувати товари, а асортимент – вражає. 

«Мені взагалі тут подобається, тут якась така атмосфера дуже доброзичлива. Мені подобається їхні знижки, товари, а головне їхній асортимент. Все тут свіже, дуже хороша кулінарія. Жінки, які сьогодні зайняті, приходять додому, а там сім'я, дуже зручно прийти до такого магазину і все придбати. Тут все таке на вигляд і на смак домашнє. Тому нам дуже вигідно, що такий магазин у Вінниці є», - ділиться покупчиня Світлана.

Гіпермаркет«ЗаТак» – це про якість, низькі ціни та комфорт для покупців.

Новини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльностіНовини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльностіНовини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльностіНовини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльностіНовини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльностіНовини Вінниці / Гіпермаркет «ЗаТак» пропонує вінничанам унікальну програму лояльності
admin

30 червня, 2021