Герої серед нас: Курсант врятував дитину

Новини Вінниці / Герої серед нас: Курсант врятував дитину

У Вінниці курсант ХНУВСу Артем Макаров врятував життя дитині, яку намагалась втопити рідна матір. Дитина з переохолодженням госпіталізована.

15 квітня вдень на набережній курсант Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС) Артем Макаров врятував 8-річного хлопчика від смертельної небезпеки.

За інформацією відділу комунікації поліції у Вінницькій області, курсант почув дитячий крик та побачив, як жінка, яка виявилася матір'ю хлопчика, штовхає свого власного сина у річку та намагається втопити його. Без вагань Артем Макаров стрибнув у воду, де вже перебувала дитина, і витяг його на берег.

Після цього на місце події прибули екіпаж поліції та швидка. Хлопчик із повним переохолодженням був госпіталізований, а його мати, 40-річна жінка, затримана у процесі подальшого розслідування.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі відділу поліції повідомили затриманій про підозру за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство малолітнього), що передбачає серйозні покарання від п'ятнадцяти років ув'язнення до довічного позбавлення волі.

«Пишаємося вчинком курсанта та бажаємо в майбутньому стати професіоналом карного розшуку», - написали в поліції.

Новини Вінниці / Герої серед нас: Курсант врятував дитинуНовини Вінниці / Герої серед нас: Курсант врятував дитинуНовини Вінниці / Герої серед нас: Курсант врятував дитинуНовини Вінниці / Герої серед нас: Курсант врятував дитину