ДТП неподалік Вінниці: Водій Volkswagen Caddy збив пенсіонера

Новини Вінниці / ДТП неподалік Вінниці: Водій Volkswagen Caddy збив пенсіонера

20 червня неподалік села Ксаверівка Якушинецької територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждав 62-річний місцевий житель.

Автопригода сталася близько 15 години. За попередньою інформацією слідства, 38-річний водій автомобіля Volkswagen Caddy, житель Черкас, не встиг зреагувати на пішохода, який перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. У результаті зіткнення пенсіонер отримав тілесні ушкодження та був терміново доставлений до медичного закладу у Вінниці.

Після інциденту водія транспортного засобу було оглянуто Встановлено, що він перебував у тверезому стані. Автомобіль Volkswagen Caddy поміщено на арештмайданчик для проведення подальших слідчих дій.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.