ДТП на об'їзній дорозі Вінниці: один загиблий та великі затори по місту

Новини Вінниці /  ДТП на об'їзній дорозі Вінниці: один загиблий та великі затори по місту

Сьогодні, 22 серпня, на об'їзній дорозі Вінниці сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, яка призвела до масштабних заторів по всьому місту.

Аварія сталася вранці на об'їзній дорозі по Львівському шосе. За словами очевидців, у зіткненні брали участь автопоїзд Iveko, легкові автомобілі ВАЗ 2109 та Opel Vectra. Внаслідок аварії рух транспорту на об'їзній дорозі був серйозно ускладнений, що спричинило великі затори не тільки на місці події, але й у всьому місті.

Ситуаційний центр Вінниці підтвердив, що через аварію місто фактично зупинилося. У повідомленні центру йшлося про те, що вживаються всі можливі заходи для відновлення руху. На місці ДТП працюють правоохоронці, проте подробиці інциденту поки що не коментують, оскільки розслідуванням займається Державне бюро розслідувань.

Станом на 14:10 ситуація на дорогах почала покращуватися. Заторів на вулиці Київській більше немає, а рух на об'їзному шосе поступово відновлюється. Проте в напрямку Хмельницького шосе все ще зберігається невелика тягучка. Попри покращення дорожньої ситуації, мешканців міста просять ставитися з розумінням до можливих затримок у русі.