Довгожителька з Вінниччини відзначила 100-річний ювілей

Новини Вінниці / Довгожителька з Вінниччини відзначила 100-річний ювілей

Жителька Могилів-Подільської громади, Надія Луківна Томачинська, святкує свій сотий день народження.

Надія Луківна народилася сто років тому і за своє життя пройшла через багато важких і радісних моментів. Разом із чоловіком Михайлом вона прожила майже 50 щасливих років, попри важку працю, голодомор, Другу світову війну та післявоєнні роки. Її життя наповнене яскравими спогадами, які вона щиро ділиться з усіма.

Справжнім скарбом Надії Луківни є її велика і дружна родина. Вона є матір'ю трьох дітей, бабусею п'яти онуків, прабабусею дев'яти правнуків та прабабусею одного праправнука. Усі вони є її натхненням і підтримкою, а вона для них - джерелом мудрості та любові.

Голова Могилів-Подільської громади, Геннадій Глухманюк, на своїй сторінці у соціальних мережах повідомив про ювілей Надії Луківни та поділився своїми враженнями: «За вік є що згадати і ювілярка щиро ділиться цими спогадами. Розповідає, що разом з чоловіком Михайлом прожили майже 50 щасливих років. Це попри важку працю, пережитий голодомор, Другу світову війну та післявоєнні роки».

Він також додав, що привітання від усієї громади та від нього особисто передав голова міської ради ветеранів Петро Кубаль. Надія Луківна пообіцяла, що наступного року знову чекатиме всіх у гості, адже її життєва енергія і любов до родини не вичерпуються.

Ювілей Надії Луківни Томачинської став святом не тільки для її родини, а й для всієї Могилів-Подільської громади. Її життя є прикладом стійкості, мудрості та безмежної любові до близьких. Бажаємо їй міцного здоров'я та щасливих днів у колі рідних і друзів!

Також, нещодавно відмітила своє 100- річчя ще одна жителька Вінниччини.