Допомагав «ховати» машини від ТЦК

Новини Вінниці / Допомагав «ховати» машини від ТЦК

У Вінниці затримали чоловіка за перешкоджання ЗСУ.

Відділ комунікації поліції Вінниччини повідомив, що підозрюваний системно надавав послуги підприємствам щодо перереєстрації автомобілів, які повинні були перебувати на обліку у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК). За свої послуги він отримував грошову винагороду.

Під час затримання правоохоронці вилучили у нього 5 000 гривень, які він отримав за одну з таких «послуг», а також пакет документів на автомобіль, що підлягав зняттю з військового обліку. Крім цього, під час обшуку у його місці проживання було знайдено інші речові докази: доручення, договори купівлі-продажу автомобілів та 3 000 доларів.

Злочинні дії підозрюваного були ретельно задокументовані слідчими обласного главку поліції за підтримки працівників Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Служби безпеки України.

«Після затримання у фігуранта слідчі вилучили 5 000 гривень, які він отримав за свої «послуги», та пакет документів на автомобіль, що він обіцяв зняти з військового обліку. Також правоохоронці виявили за його місцем проживання інші речові докази, що свідчать про інші аналогічні злочини, зокрема, доручення, договори купівлі-продажу автомобілів та 3 000 доларів», - зазначається у повідомленні поліції.