Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривень

Новини Вінниці / Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривень

Учні навчальних закладів Вінницької області взяли на себе ініціативу допомогти військовим, організувавши акцію зі збору та переробки вторсировини. Школярі принесли до своїх шкіл ПЕТ-пляшки та пластикові кришечки з метою зібрати кошти для підтримки бригади «Червона Калина».

За підрахунками організаторів, завдяки цій ініціативі вдалось зібрати неперевершену суму - 69 135 гривень. До цієї суми приєдналися ще 23 824 гривні, зібрані на Патріотичному фестивалі імені Героя України Максима Шимка.

Зібрані кошти будуть використані на закупівлю засобів радіаційного, хімічного, біологічного захисту, а також медичного обладнання для військових, що знаходяться на передовій.

«Такі ініціативи доводять, що кожен може вносити свій вклад  у майбутнє України та підтримати наших захисників. Разом до Перемоги», - зазначили представники бригади на своїй сторінці.

Ця акція є яскравим прикладом об'єднання громади та активної громадської участі в підтримці військових, які забезпечують безпеку та мир на території України.

Новини Вінниці / Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривеньНовини Вінниці / Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривеньНовини Вінниці / Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривеньНовини Вінниці / Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривеньНовини Вінниці / Для бригади з Вінниччини школярі зібрали майже 100 тисяч гривень