Чому автоматизація ПЗ так приваблює все більше людей, які змінюють професію?

Новини Вінниці / Чому автоматизація ПЗ так приваблює все більше людей, які змінюють професію?

Людина завжди хотітиме три речі: бути здоровою, розвиватись і заробляти багато коштів. І якщо років 10 назад всі були прив’язані до офісів з 9:00 до 18:00, то сьогодні різноманіття вибору професій онлайн створює умови для можливості працювати неповний робочий день, заробляючи при цьому не малі гроші.

Людина завжди хотітиме три речі: бути здоровою, розвиватись і заробляти багато коштів. І якщо років 10 назад всі були прив’язані до офісів з 9:00 до 18:00, то сьогодні різноманіття вибору професій онлайн створює умови для можливості працювати неповний робочий день, заробляючи при цьому не малі гроші.

Після початку війни більшість людей вирішили змінити професії на маркетинг, вивчились на SMM-ників та переповнили тим самим ринок праці. Частіше за все кожен спеціаліст бере 1-2 проєкти на місяць і заробляє 10 000 грн. Проте сьогодні ми розповімо про професію сучасності, яка є однією з затребуваних на ринку праці і надає можливість заробляти в доларах.

 

Автоматизатор ПЗ - це стабільність.

Чому так? Бо автоматизація програмного забезпечення - це нова професія і на сьогодні існує дефіцит на спеціалістів даного профілю. Тож після опанування професії спеціалісти знаходять своє перше місце роботи у достатньо короткий проміжок часу - до двох місяців.

На сьогодні IT-сфера є найбільш стабільною серед галузей нашої країни. Вона приносить другий по об’єму прибуток від експорту, а спеціалісти з України є одними з найбільш бажаних для замовників з Європи, США та Канади. Інформаційні технології будуть і надалі стрімко розвиватись, тому бути частиною цієї сфери - це можливість мати стабільний великий дохід та бути затребуваним на міжнародному ринку праці.

 

Чому саме автоматизація?

Серед професій IT сьогодні обирають найбільш швидші до опанування. Хоч розробка вивчається більше року, вона залишається однією з найбільш оплачуваних. Проте, не так давно з’явилась споріднена професія з розробкою та співмірна за оплатою праці, - автоматизатор програмного забезпечення. Це спеціаліст який тестує програмне забезпечення за допомогою написання коду додаткових софтів мовою програмування.

 

Автоматизатор також як і розробник вивчає мову програмування, але не так поглиблено. Оскільки він створює більш прості програми лише для тестування основного продукту розробки. Вивчитись на автоматизатора можна за три місяці на курсах. Ми радимо звернути увагу на школу IT Testing School, яка стала однією з перших, хто надавав можливість опанувати професію автоматизації з нуля. Більш детальна інформація: https://it-testing-school.com/qa-automation.

 

Яка заробітна плата у автоматизатора?

Перевагою даної професії є те, що навіть за умови швидкого навчання, заробітна плата на початковому та середньому рівні порівнянна з розробкою, як вказано вище. Junior (початківець) може розраховувати після закінчення навчання знайти роботу на ставку $900-$1100/міс. У школі IT Testing School також надають інформацію, як збільшити свій дохід до $3500/міс за два роки, за умови середньостатистичного зростання до $2100-$2500 за той самий період.

 

Автоматизація лише на початку свого розвитку, і той хто вже приєднується до неї зараз витратить менше сил на конкуренцію, часу на кар’єрний ріст.

 

Долучайся до спеціалістів: www.it-testing-school.com/qa-automation.

 

admin

2 листопада, 2022