Братів-військових з Бершадської громади нагородили відзнакою «Золотий хрест»

Новини Вінниці / Братів-військових з Бершадської громади нагородили відзнакою «Золотий хрест»

Богдана та Олександра Шевчуків із села Війтівка, що на Вінниччині, нагородили відзнакою Головнокомандувача ЗСУ за мужність та героїзм.

Бершадський міський голова Віталій Драган повідомив про нагородження братів Шевчуків відзнакою «Золотий Хрест». Богдан та Олександр Шевчуки, рідні брати з села Війтівка на Вінниччині, отримали цю високу відзнаку від Головнокомандувача Збройних сил України за їхні мужність, героїзм та сумлінне виконання обов'язків під час захисту України від ворога.

«Герої України можуть бути не лише серед відомих імен, але й серед звичайних людей, які виявляють сміливість і самопожертву заради порятунку нації. Саме таким є наш земляк із села Війтівка, капрал поліції — Богдан Шевчук.

За сумлінне виконання обов'язку, мужність та героїзм під час захисту України від ворога, Богдан отримав почесний нагрудний знак “Золотий Хрест” від Головнокомандувача Збройних сил України», — сказав Віталій Драган.

Міський голова також зазначив, що Олександр Шевчук, рідний брат Богдана, раніше також був нагороджений відзнакою «Золотий Хрест». Він, як і його брат, стоїть на захисті країни, демонструючи відвагу та непохитність у боротьбі за незалежність та свободу України.

«Вітаю з заслуженими нагородами! Бажаю хлопцям сил і здоровʼя! Дякую за захист України! Слава і честь нашим захисникам», — додав Віталій Драган.

Нагородження братів Шевчуків є визнанням їхнього внеску у захист України та символом відданості, яку проявляють українські воїни у боротьбі за мир та безпеку своєї батьківщини.