Браслет чоловічий – як показник смаку

Новини Вінниці / Браслет чоловічий – як показник смаку

Стильна прикраса у чоловічому образі така ж доречна як і в жіночому. Не дивно, що сучасні джентльмени не відмовляються від придбання стильних ювелірних виробів. Тим більше їх асортимент вражає різноманіттям.

Стильна прикраса у чоловічому образі така ж доречна як і в жіночому. Не дивно, що сучасні джентльмени не відмовляються від придбання стильних ювелірних виробів. Тим більше їх асортимент вражає різноманіттям.

чоловічі браслети

Есперти Укрзолото кажуть, що складно сказати які бренди користуються найбільшим попитом, але точно можна стверджувати що улюбленою прикрасою у сильної статі були і залишаються чоловічі браслети. Унікальність цього типу ювелірних виробів заключається в першу чергу в універсальності.

Тобто носити браслет актуально як для молодого і спортивного хлопця, так і для статусного елегантного чоловіка. Також браслети вписуються в будь який образ і в цілому здатні освіжити лук, зробивши його стильним. Тим більше що на вибір бренди пропонують різні браслети чоловічі, які виготовлені із різних металів і навіть матеріалів, відрізняються по дизайну, стилістиці, масивності та вартості.

Робимо вдале придбання

Якщо ви віддаєте перевагу класичним костюмам, а також якщо ви хочете підкреслити свій високий статус, експерти радять звернути увагу на браслети із золота або навіть з платини. Колір металу (золота) актуальний як червоний, так і білий або жовтий. Крім того, візуальний ефект визначається не тільки металом що використовується але і типом плетіння. Але якщо вам потрібна річ здатна і вписатися в будь-який образ і стати меседжем для оточуючих, підкреслюючи ваш бездоганний смак, варто обирати класичні плетіння, які відрізняються стриманістю і вишуканістю.

Для тих хто віддає перевагу спортивному стилю кращою покупкою стануть браслети чоловічі із срібла. Дуже стильно виглядають моделі з масивними кільцями. Щодо кольору, то актуальними залишаються як моделі з чорнінням, так із позолотою або родієвим покриттям. До речі, якщо у вас чутлива шкіра то якраз чоловічий браслет з родієвим покриттям стане для вас ідеальним рішенням. Бо родій додає металу гіпоалергенності, точніше підвищує її рівень.

Щодо декору, то як правило мануфактури пропонують чоловічі браслети виконані у стилі мінімалізму. Хоча, для цінителів розкоші доступні і варіанти зі вставками з дорогоцінного каміння.

Від того які матеріали використовуються, а це може бути не тільки золото чи срібло але:

  1. шкіра;
  2. каучук,залежить ціна виробу.

Також на вартість впливає:

  1. дизайн;
  2. розмір;
  3. вага;
  4. наявність вставки;
  5. складність виконання.

Добре що на вибір покупцям представлені колекції як преміальні, так і бюджеті. А це значить, що підібрати оптимальний варіант в тому числі і по ціні не складно.

браслети чоловічі

І до речі, якщо ви в пошуках класного подарунка для молодого хлопця чи солідного джентельмена, згадайте про чоловічі браслети – це унікальне рішення і безпрограшний вибір для презенту.

admin

20 жовтня, 2022