Бойову частину збитого ворожого дрона знайшли в полі на Вінниччині

Новини Вінниці /  Бойову частину збитого ворожого дрона знайшли в полі на Вінниччині

Спеціалісти вибухотехнічної служби поліції провели необхідні заходи для документування воєнного злочину та знешкодження небезпечної знахідки. Поліція закликає громадян дотримуватись правил безпеки при виявленні уламків ракет чи безпілотників.

За інформацією відділу комунікації поліції у Вінницькій області, 2 липня у полі одного з районів області було знайдено бойову частину ворожого безпілотного літального апарату (БпЛА).

На місці події працювали спеціалісти вибухотехнічної служби поліції. Вони провели всі необхідні заходи для документування воєнного злочину, вчиненого армією рф, та знешкодили небезпечну знахідку, щоб уникнути можливих негативних наслідків.

Поліція Вінниччини звертається до громадян із закликом дотримуватись правил безпеки при виявленні уламків ракет чи безпілотників, а також підозрілих або вибухонебезпечних предметів. Ось основні рекомендації:

  • Не підходьте та не торкайтеся знахідки: Якщо ви побачили уламки або підозрілі предмети, відійдіть на безпечну відстань і не намагайтеся до них доторкнутися.
  • Повідомте профільні служби: Одразу повідомляйте про небезпечну знахідку служби за номерами 101, 102 або 112.
  • Попередьте перехожих: Попередьте про небезпеку інших людей, які можуть знаходитися поруч, і дочекайтеся приїзду фахівців, не залишаючи місця події.

Дотримання цих простих правил може врятувати життя та здоров’я людей, адже уламки бойових дронів та інші вибухонебезпечні предмети можуть становити серйозну загрозу.